Harplessen

Muziek maken is heel erg leuk!!!

Loes heeft sinds 2011 veel ervaring opgedaan in het lesgeven voor zowel kinderen als volwassenen. Ze geeft zowel individuele lessen als groepslessen. Op het Conservatorium van Maastricht heeft ze o.a. haar diploma voor Docerend Musicus behaald.
Ze is momenteel verbonden aan het Kunstencentrum Venlo (www.kunstencentrumvenlo.nl) en geeft ook lessen in de omgeving van Venray en Venlo.


Voor wie?

De harplessen zijn voor iedereen vanaf 6 jaar tot 80 jaar. Je bent nooit te oud om het te leren.
Je hoeft van te voren geen kennis te hebben van het lesen van noten, muziek of de harp. Alles wordt je tijdens de lessen geleerd.


De lessen.

De harplessen vinden altijd plaats in een ontspannen een gezellige sfeer. De persoonlijke voorkeur en kwaliteiten van iedere leerling staat centraal.
De lessen duren minimaal 30 minuten.


Gratis Proefles!!

Iedereen kan het leren om harp te spelen. Maar het is altijd een goed idee om een afspraak te maken voor een proefles. In deze les kan je dan zelf achter de harp zitten en ervaren hoe het is om na deze les al een liedje te kunnen spelen!


Reacties van mijn leerlingen:

"Loes is voor mij een hele lieve, fijne, geduldige en getalenteerde juf. Ze heeft de gave om je heel erg goed op je gemak te stellen. Weet ook altijd precies welk liedje bij mij past zodat ik zulke mooie en leuke liedjes kan spelen. 
De les is precies op mij afgestemd en ze haarlt het beste in mij en de harp naar boven. Hierdoor beleer ik heel veel harp plezier en kijk ik elke keer weer naar uit naar de volgende les. Terug naar huis voel ik met altijd heerlijk blij, enthousiast en super gemotiveerd om weer verder te oefenen en te spelen. 
Harpspelen bij Loes kan ik van harte aanbevelen."
Monique

"Ik speel 17 jaar harp. Ik ben op mijn 43e begonnen met harpspelen, eerst op een keltische harp, sinds kort op een pedaalharp.
Ik ka Loes als harpdocente van harte aanbevelen. Loes leer je namelijk niet alleen spelen op de harp, maar voor mooie muziek maken en met gevoel spelen. Allerlei muziekstijlen komen aan bod, er is ruimte voor eigen inbreng en wensen. 
Loes weet je te stimuleren en motiveren, ze is altijd positief en opgeruimd."
Merlijn

"Ik wil je heel erg bedanken voor de mooie jaren waarin je mij les hebt gegeven. Ik heb veel van je geleerd! 
Ik ga je missen, maar we blijven hopelijk wel nog contact houden! Bedankt voor alles. Heel veel liefs, Sofia"


Harp kopen of huren.

In het begin kan er altijd een harp gehuurd worden. Dit kan via mij of via een collega, die een harp beschikbaar heeft.


Meer weten?

Voor verdere informatie over harplessen en/of het maken van een afspraak voor een vrijblijvende proefles kunt u contact opnemen:

Loes van Dijk
06 34 11 43 06
vandijk_loes@hotmail.com