Harp lessen

Heb jij al altijd willen weten hoe het is om achter een harp te zitten en een liedje te spelen?

Nu is je kans!!

Ik geef al vanaf 2011 harplessen aan kinderen maar ook aan volwassenen. De jongste is met 6 jaar bij mij begonnen en de oudste was boven de 60 jaar!
Je bent dus ook nooit te oud om te leren spelen op de harp. Verder hoef je ook nog niks te weten over het lezen van noten, over muziek of over de harp. Alles wordt je geleerd tijdens de lessen.

De lessen duren 30, 45 of 60 minuten en zijn 1x per week of 1x per 2 weken. Dit zal zijn in Venray of online.
De harplessen zijn niet in groepen, maar individueel, zodat de persoonlijke voorkeur en kwaliteiten van iedere leerling centraal staat. Een harp heb je nodig om thuis te oefenen. Op de les-locatie staan harpen, dus je hoeft deze niet mee te nemen naar de les.
Maar er zijn meerdere mogelijkheden voor het huren van een harp. Dat kan via mij of via een collega die een harp beschikbaar heeft.

Wil je een proefles? Dat kan! Stuur mij een email, en dan plannen we dat samen in.
Deze proefles is helemaal gratis!
(De locatie is rolstoel-toegankelijk)

Wil je wat reacties lezen van leerlingen? Dan hoef je alleen maar naar beneden te scrollen.

"Loes is voor mij een hele lieve, fijne, geduldige en getalenteerde juf. Ze heeft de gave om je heel erg goed op je gemak te stellen. Weet ook altijd precies welk liedje bij mij past zodat ik zulke mooie en leuke liedjes kan spelen.
De les is precies op mij afgestemd en ze haarlt het beste in mij en de harp naar boven. Hierdoor beleer ik heel veel harp plezier en kijk ik elke keer weer naar uit naar de volgende les. Terug naar huis voel ik met altijd heerlijk blij, enthousiast en super gemotiveerd om weer verder te oefenen en te spelen.
Harpspelen bij Loes kan ik van harte aanbevelen."
Monique"Ik heb je ervaren als top docent en boven alles als een fijn mens. Ik hoop je zeker nog eens te zien en te horen spelen."

Marion M
"Ik wil je heel erg bedanken voor de mooie jaren waarin je mij les hebt gegeven. Ik heb veel van je geleerd!
Ik ga je missen, maar we blijven hopelijk wel nog contact houden! Bedankt voor alles.

Heel veel liefs, Sofia"


"Ik speel 17 jaar harp. Ik ben op mijn 43e begonnen met harpspelen, eerst op een keltische harp, sinds kort op een pedaalharp. Ik kan Loes als harpdocente van harte aanbevelen. Loes leert je namelijk niet alleen spelen op de harp, maar voor mooie muziek maken en met gevoel spelen. Allerlei muziekstijlen komen aan bod, er is ruimte voor eigen inbreng en wensen.

Loes weet je te stimuleren en motiveren, ze is altijd positief en opgeruimd."
Merlijn